Ana Sayfa » » Grand Theft Auto: San Andreas Android Versiyonu Çıktı!

Grand Theft Auto: San Andreas Android Versiyonu Çıktı!

Yazar Unknown on 20 Aralık 2013 Cuma | 13:59

Rockstar, efsane oyunu Grand Theft Auto: San Andreas'ın Android versiyonunu resmi olarak yayınladı! 2004 yılında çıkış yapan orjinal oyunun iOS için yeniden yaratılmış mobil versiyonu bir süre önce yayınlanmıştı. Aradan kısa bir süre geçti ve Rockstar GTA: San Andreas için verdiği sözü tutarak oyunun Android versiyonunu da yayınladı. Grand Theft Auto: San Andreas Android versiyonu yine oyunun iOS versiyonunda olduğu gibi orjinal oyun üzerine çok güzel geliştirmeler getiriyor. Dikkati çeken en büyük yenilik oyunun mobil versiyonlarının orjinal oyundan bile daha kaliteli grafikler sunmasıdır.

Grand Theft Auto: San Andreas'ın mobil versiyonlarının grafikleri tamamen elden geçirilmiş. Oyunun renk paleti zenginleştirilmiş ve karakter modellemeleri daha detaylı hale gelmiş. Bunun yanında aydınlatma efektleri de iyileştirilmiş. Oyunun grafikleri HD çözünürlük ile uyumlu olması için tamamen elden geçirilmiş.

Oyunun kontrolleri ise tamamen kullanıcıların kendilerine göre yapılandırabileceği şekilde tasarlanmış. 3 farklı kontrol şemasının yanında oyuncular tuşların yerlerini değiştirebilme imkanına da sahip. Sanal analog çubuklar ve kullanılmadığında gösterilmeyen tuşlar sayesinde oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar'ın çıkardığı mobil GTA oyunları arasında şu ana kadar sunulmuş olan en geniş açık dünyaya sahip oyun. Carl Jonhson adlı kahramanımızın hikayesi bizi San Andreas eyaletinin dört bir köşesine sürüklüyor ve heyecan dolu bir maceraya atılmamızı sağlıyor.

http://www.tamindir.com/grand-theft-auto-san-andreas-android-versiyonu-cikti_h-5190/
 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. GTA San Andreas Full indir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..